GEZİKO UÇAK BİLETİ

Geziko Hakkında

En İyi Fiyat Garantisi Geziko'da!

Yurt içinde gideceğiniz herhangi bir yere daha ucuza uçak bileti bulursanız; Geziko fiyatlarını eşitliyor ve Geziko'ya özel, hiç bir yerde bulamayacağınız koruma paketlerine %25 indirim uygulayarak, seyahatinizi koruma altına alıyor.

Geziko Nasıl Bir Site?

Geziko’da uçak bileti aradığınızda karşınıza tüm büyük havayollarının ve düşük maliyetli havayollarının fiyatları, ucuzdan-pahalıya sıralanmış, karşılaştırmalı olarak çıkar. Böylece bütçenize ve ihtiyaçlarınıza en uygun uçak biletini rahatlıkla seçebilirsiniz. Seçiminizi yaptıktan sonra, farklı ödeme yöntemleriyle biletinizi güvenli bir biçimde satın alabilirsiniz. Aynı işlemleri otelinizi ararken ya da araba kiralarken de yapabilirsiniz.

Siz seyahatinizin eğlenceli kısımlarına odaklanabilin diye diğer tüm işlerle ilgilenecek uzman Geziko ekibi yardıma hazır!











Geziko hakkında, Türkiye'nin en önemli yorum sitelerinden Ekşi Sözlük'te çıkan bazı yorumları sizin için buraya alıntıladık.


Kullanıcılar, Geziko'nun hizmetlerinden oldukça memnun... Ancak ufak-tefek bazı eleştiriler de var. Bu eleştiriler; bilet fiyatlarındaki kısa süreli değişiklikler ile, Geziko web sitesindeki teknik sorunlardan oluşuyor.

Geziko Web Sitesi Sorunları: Eleştirilerin bir kısmı web sitesindeki teknik sorunlarla alakalı... Dikkat edilirse bu tip eleştiriler 2013 ve 2014 yıllarına ait sorunlar. Şu an Geziko, bu tip sorunları tamamen çözmüş durumda...

Ani Fiyat Değişiklikleri: Geziko kullanıcıları, web sitesinde yaptıkları aramalarda gördükleri fiyatların, birkaç saat sonra değiştiğini söyleyerek, bir eleştiri getiriyorlar. Şunu hemen belirtmek gerekiyor ki; uçak bileti fiyatlarındaki değişiklikler gayet doğal bir durumdur. Üstelik bu durum sadece Geziko'ya ait bir özellik de değil... Bütün uçak bileti satışı yapan web sitelerinde görme olasılığı yüksek bir vakıa... Olayı borsa gibi düşünün: Nasıl ki borsada hisse senetlerine olan talep artınca fiyatlar kendiliğinden yükseliyorsa, veya tam tersi; hisse senedine olan talep azalınca fiyatı düşüyorsa, bilet fiyatları da aynı şekilde talep yoğunluğuna göre otomatik olarak belirlenir. Dolayısıyla bilet fiyatları firmaların müdahalesiyle değil, arz-talep dengesine göre otomatik olarak oluşur.

Geziko Neden Ucuz?

Geziko, Türkiye piyasasına girdiğinden beri sürekli kendini yenilemiş ve sürekli gelişme kaydetmiştir. Geziko'da değişmeyen tek özellik; düşük fiyat politikasıdır. Geziko, gerek yurt içi uçak bileti, gerekse yurt dışı uçak bileti satışlarında Türkiye'nin en ucuz uçak biletlerini müşterilerine sunma prensibinden ödün vermedi. Hatta; bir başka firmadan daha düşük bir fiyatla uçak bileti bulursanız, fiyatlarını eşitleme garantisi de veriyor.

Sonuç olarak, ''Geziko güvenilir mi?'' ya da ''Geziko bilet alınır mı?'' diye soranlara cevabımız; kocaman bir ''EVET'' tir.

İster yurt içi, isterseniz yurt dışı seyahatlerinizde Geziko'yu tercih edin! Farkı göreceksiniz.

Geziko Yorumlar